Top 10 vragen

1. Hoe oud moet je zijn om bij jullie een auto te kunnen huren?
23 jaar en in het bezit van een geldig rijbewijs.

2. Wat is de minimale periode om een auto te huren
Normaliter is de minimale huurperiode 7 dagen. Heeft u een specifiek verzoek? Neem dan contact met ons op m de mogelijkheden te bespreken.

3. Hoe hoog is de borg?
De borg is USD 500

4. Moet de borg contant betaald worden of kan dit ook met creditcard?
Dit kan contant maar het kan ook via een authorisatie op een credit card. Men krijgt de borg terug in de valuta waarin deze betaald is.

5. Moet de huur contant betaald worden of kan ik deze ook pinnen?
De huur kan men bij ons pinnen. Vergeet niet de bankpas op Werelddekking te zetten. Uiteraard kan deze ook contant betaald worden.

6. Moet ik vooraf betalen of een aanbetaling doen?
We vragen inderdaad een aanbetaling of vooruitbetaling van 50% binnen 7 dagen nadat we de bevestiging van uw reservering verstuurd hebben.
De betaling van de borg en de huur is bij het in ontvangst nemen van de auto.

7. Hoe is de auto verzekerd?
De auto is Allrisk verzekerd inclusief een Ongevallen Inzittendenverzekering en 24/7 Wegenwachtservice.

8. Heb ik een Eigen Risico?
Ja, het Eigen Risico bij Casco-schade is USD 500 en bij WA-schade USD 300. Wanneer de huurder/bestuurder nog geen 24 jaar is geldt er een toeslag van USD 75. Afkoop van het Eigen Risico is mogelijk voor USD 15 (incl. OB) per dag.

9. Kan de auto afgeleverd en ingeleverd worden op Hato Airport?
Nee, helaas kan dit niet meer sinds juni 2015 door een Beslissing van het Hof. Alleen de autoverhuurbedrijven met een balie op Hato of een contract met Curaçao Airport Partners mogen handelingen verrichten op Hato Airport. Ook het ophalen en wegbrengen van gasten is niet meer toegestaan.

10. Wordt de auto afgeleverd op mijn vakantie-adres?
Dit is afhankelijk van het vakantie-adres. Graag gaan we hierover met u in overleg om een passende oplossing te vinden. We zullen altijd ons uiterste best doen om de auto bij u voor de deur te bezorgen, maar als dat niet kan: Ons kantoor is gevestigd op Coral Estate dus als we de auto niet kunnen wegbrengen kunt u altijd een taxi nemen naar ons resort (15 minute van HATO airport) om van daaruit de auto op te halen.